Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Da Je Srece Bilo Tekst

Da Je Srece Bilo Tekst

Da je sreće bilo mi bi se još voljeli i u carstvu ljubavnom svoj bi život proveli (x2). A da je sreće bilo ti bi sa mnom spavala a da je sreće.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Meni je bog dao da sad poslije svega gledam kako grlis kako ljubis njega. A da je srece bilo ti bi sa mnom spavala a da je srece. Da je srece bilo mi bi se jos voljeli i u carstvu ljubavnom svoj bi zivot proveli.

Zeljko Bebek Wikipedia
cijeli clanak posjetite ovdje: https://en.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeljko_Bebek
Meni je bog dao da mi duša luta po zemaljskom u dugim, zimskim noćima kad vjetar nosi sjećanja a ja se pitam, jesi li jesi li me ikad voljela? Da ne pitam srce mozda bih i ja mjesto tebe. Мени je bog дао da ми dusa luta po zemaljskom paklu ту на kraju пута.

Da ne pitam srce mozda bih i ja mjesto tebe.

Da smo se pod sretnom zvijezdom rodili sad bi naši svatovi kolo vodili (x2). Meni je bog dao da mi dusa luta po zemaljskom paklu tu na kraju puta. Da je srece bilo ljubav bi jos trajala ja sad ne bih patio ti se ne bih kajala (2x).

Click to see the original lyrics. Meni je bog dao da sad poslije svega gledam kako grlis kako ljubis njega. Meni je bog dao da mi dusa luta po zemaljskom paklu tu na kraju puta.

Qmaub2jw99eqrm
cijeli clanak posjetite ovdje: 5 days ago
Da je srece bilo mi bi se jos voljeli i u carstvu ljubavnom svoj bi zivot proveli. Подбор аккордов для песни željko bebek da je srece bilo. Da je srece bilo ljubav bi jos trajala ja sad ne bih patio ti se ne bih kajala.

Da je sreće bilo 10 переводов.

Da je sreće bilo ljubav bi još trajala ja sad ne bih patio ti se ne bih kajala (x2). Meni je bog dao da sad poslije svega gledam kako grlić kako ljubić njega. 2x da smo se pod sretnom zvijezdom rodili sad bi nasi svatovi kolo vodili.

Da je srece bilo mi bi se jos voljeli i u carstvu ljubavnom svoj bi zivot proveli. Мени je bog дао da ми dusa luta po zemaljskom paklu ту на kraju пута. Meni je bog dao da sad poslije svega gledam kako grlis kako ljubis njega.

Beg Iz Stvarnosti
cijeli clanak posjetite ovdje: https://beg-iz-stvarnosti.tumblr.com/
Meni je bog dao da sad poslije svega gledam kako grlis kako ljubis njega. Meni je bog dao da mi dusa luta po zemaljskom paklu tu na kraju puta. Nocas placem, placem sto te gubim drugog ne mogu da ljubim nocas placem, placem sto te gubim drugog ne zelim da ljubim.

Meni je bog dao da mi dusa luta po zemaljskom paklu tu na kraju puta.

Am meni je bog dao dm am da sad poslije svega dm am gledam kako grlis e am kako ljubiš njega. G e am u dugim , zimskim nocima g e am кад vjetar nosi sjecanja g e f ja себе питам , йези li е йези ли меня ikad voljela ? 2x da smo se pod sretnom zvijezdom rodili sad bi nasi svatovi kolo vodili.

Posting Komentar untuk "Da Je Srece Bilo Tekst"